Monday, September 1, 2008

Shenanigan's Borneo's Fun Pub Hyatt - Kota Kinabalu

Mark & Me

Me & Jonathan

Aiza , Me & Ernie
Aiza , Jass & Me

20 Ogos baru ni , aku telah join Aiza , Erine , Herry , Jass , Jonathan ( Channel V - VJ ) , Mark , Conrade dan beberapa lagi telah ke Shenanigan's Borneo's Fun Club Hyatt - Kota Kinabalu ...

Bila lama tidak jumpa kawan dan bila jumpa saja terus happening giler ! Malam tu juga ada games uji minda yang mana aku telah join . Actually , Aiza yang minta aku ikut nak tau kalo aku tu boleh atau tak:P

Peserta malam tu agak ramai juga , dan aku pun terpilih untuk semi final . Aku rasa da ok lah dah masuk kan . Masa final pula aku langsung tak caya boleh jadi top three ! dan nervous pun ada hehehe ... Bila saja malam juruacara announce aku adalah pemenang , woww my frenz screaming giler ! cam tidak percaya aja . Malam tu aku menang sebotol wine , kupon makan lunch d Mosaic Hyatt Restaurant untuk 2 orang dan banyak lagi ...happy sangat

Lepas ja keluar dari Shen , kita trus ke At Place Restaurant di Api-Api Centre yang menghidangkan makanan dari Philippines dan Western Food ... ada satu order tu namanya BULALU - sedap tul ! Apapun malam tu sweet memories :)

9 comments:

Rush Murad said...

Ceria jerrrr........

ASLIsmail said...

Dah tak tau nak buat apa , ceria jerr lar..

Zoulkieflie said...

wah..sape tuh..
abg,ni cita yang aritu kan masa abg call n bagitau yang abg kat hyatt tu..betul tak..?

WanHidayat said...

salam bro...huhuhuu...selamat berpuasa...mati2 ingat celebration tuh waktu bulan puasa..istighfar panjang saya nih...hehehe

ASLIsmail said...

salam ....

zoul - a'aa , masa tu aku pun ada crita kat Rn8 - time u all lepak kat town...:)

wan - nak gi Shen tu sekali sekala ja , tu pun kekwn ada . Iyalah mereka ni lama tak jumpa , ada yang di HK , S'pore , KL - tu sal kalo jumpa ja cam-cam crita dan makan pun tak pandai henti2...:)susah sangat jumpa - semua sibuk dengan keja seharian .

bulan_sunrise said...

salam.
thanx for linking me to ur blog list. i oredi link yours too. hope u dont mind. and oh yea.. selamat berpuasa.

ASLIsmail said...

salam juga ,

tq ah krna sudi kasi add..hehehe

apy fasting 2 u too..:)

JHaZKiTaRo said...

salam ziarah dari bumi Dublin.. jemput2lah ke blog hamba.. :)

rhymee suhaili said...

Lama nyer takder ber-entry :)