Friday, August 22, 2008

Miri -14-17 OGOS 2008

Aku dan Rn8-Aneet

Wan , Aneet , Aku dan Suhai

Aku , Haizul dan Khairul

Wan dan Rush

Pada 14hb Ogos , aku telah bercuti di Miri . Bagi aku cuti di Miri best ! dapat jumpa kekawan dan buat pula aktiviti sama-sama. Lepas tu , aku ke Miri juga nak celebrate my best frenz birthday , Rn8 .....Happy Belated Birthday !
Aku hampir saja lewat untuk menaiki pesawat , mana tidaknya lewat bangun dari tidur dan jarak Kota Kinabalu dan Kota Marudu jauh . Packing barang pun hampir tak sempat , baiklah ada Mama tolong . Part yang best masa nak masuk baju , my Mama tanya yang sibuk bawa baju melayu ni apa sal ? Iya lah , selalunya aku dengan 2 seluar jeans dan t-shirt dah okie . Tapi ni sampai tukar beg yang besar lagi , sedangkan di Miri hanya 4hari dan 3malam ja...:)
Apapun best dapat pakai baju melayu di Miri , iya la di Kota Marudu ini pun setiap majlis mesti pakai baju melayu lengkap ... Di Miri aku sempat join kekawan pergi ke majlis kahwin saudara Zoul dan kekawan Rn8 , Haizul , Rush & Wan , Suhai dan Khairul . Tq lah , coz bawa aku....:)
Bila saja berada di majlis tu , rasanya nak balik rumah pula , iyalah cam di kampung suasananya ....
Lepas ja dari majlis tu , kami trus gi karaoke ..... yang giler tuu , pakai baju melayu :)
Lepas dari karaoke kita pun trus singgah minum malam di town , wah happening lar malam tu.
TQ to Rush & Wan , Rn8 , Zoul , Haizul , Khairul dan Suhai .

8 comments:

WanHidayat said...

Salam bro...ada gak akhirnya entry cuti kat miri tempoh hari...now, sy dah balik laut...kembali menangkap ikan sebelum tengkujuh ini...

Ok bro...semoga bertemu lagi di bulan Nov nnti...

ASLIsmail said...

salam wan...

tq for text ...
U take cre ah ,
have a nice day ahead :)

rhymee azrie said...

Salam asli,

Sihat yer? akhirnyer..ada jugak entry yang ditunggu ini... :)

Take care

I WILL SURVIVE

ASLIsmail said...

Im gud rhymee azrie ...:)

Cuma saja bizi yang terlalu dalam terdekat ini . Back from Miri sehari saja di Kota Marudu kembali ke KK ada taklimat dan mesyuarat .

Sal itu lambat bt entry nie...:)

Anyway TQ the comment have a nice weeknds ah..

Ingat lagi lagu CURIGA....power giler tht song !

Luaq Ezplanade said...

Salam Asli...Wah~! baru keluar entry pasal trip to Miri nie. Apa2pun hope ur enjoy ur trip kali nie...kiranya mcm full package ler ekk..Dari kenduri-kendara, kareoke segala and celebrate bday Rn8...hehehe.

ASLIsmail said...

Salam juga Luaq Ezplanade ...

Ok juga ba di Miri , walau bnyk program still ada juga masa santai..

TQ for the comment...

mel said...

Wah.. aku pula di Miri 9-11 Ogos.. saja bercuti jumpa kawan-kawan juga hehehe ... siap pegi crocodile farm and nampak benda bukan-bukan lagi hahaha .. kalau rajin dan ada masa, sudah aku post tu di blog aku.. belum habis cerita lagi .. tapi masih malas2 ni skarang hehhehe

ASLIsmail said...

iya kah...kalo ko mel lmbt pulang suda kita jumpa kan.:)

sia x bnyk tmpt dapat pigi....cam datang Miri just utk relax dan tido..

bah nanti sia bnyk apa crita yg ko dpt d Miri..hehehe